Pirates party

  • 27svi
  • ~
  • 28svi
2022

Novigrad

Tags : Istra , Novigrad

Mnogi ljubitelji vožnje na dva kotača, bajkerskog stila života, te općenito dobre i opuštene zabave, već godinama s nestrpljenjem očekuju kraj svibnja, kada se u Novigradu, u blizini tamošnjeg turističkog naselja Pineta, održava tradicionalni moto susret „Pirates party“. Susret nosi naziv po domaćinima i organizatorima ovog bikerskog okupljanja, Moto klubu „Pirates“, koji na svom dvodnevnom druženju okupi velik broj sudionika iz cijele Europe, pa i s drugih kontinenata.

Dvodnevni „Pirates party“ odvija se tik do mora, u zelenoj oazi nadomak borove šumice, na prostoru kojeg kao resident house koristi novigradski MK „Pirates“. Ovaj atraktivni prostor izvrstan je za vikend-kampiranje sudionika „Pirates partyja“, te potpuno opremljen kako bi ljubiteljima vožnje na dva kotača pružio sve ono što im je kroz tih nekoliko dana potrebno.

Osim već nadaleko poznatog gostoprimstva novigradskih motorista, te odličnih uvjeta za boravak drugih bikera i njihovih ljubimaca na dva kotača, „Pirates party“ svake godine donosi i bogat i raznovrstan program, svojstven ovakvim manifestacijama i publici koja ih pohodi…

Neizostavan je – među ostalim – tradicionalni atraktivni defile svih gostiju „Pirates partyja“ i njihovih motora starogradskim ulicama Novigrada. Slika je to uz zvučnu podlogu koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim! Pored toga, tu su i posjeti vinskim podrumima, atraktivni glazbeni nastupi, neizbježne bajkerske igre, te niz drugih sadržaja koji „Pirates partyje“ čine mjestom odlične i opuštene zabave! 

Moj itinerar

Dodaj u Moj itinerar

- stavka / stavki u itineraru

Pogledaj Moj itinerar

Pronađi smještaj


Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i slati ćemo vam obavijesti o događanjima i posebnim ponudama…

Prijava nije uspijela. Unesite valjanu e-mail adresu i prihvatite policu privatnosti.