Pirates' party

  • 27maj
  • ~
  • 28maj
2022

Novigrad

Tags : Istra , Novigrad

Številni ljubitelji vožnje na dveh kolesih, motorističnega življenjskega sloga ter dobre in sproščene zabave na splošno že vrsto let nestrpno čakajo na konec maja, ko v Novigradu, v bližini tamkajšnjega turističnega naselja Pineta, poteka tradicionalno moto srečanje „Pirates' party“. Srečanje nosi naziv po gostiteljih in organizatorjih tega motorističnega zbora, Moto klubu „Pirates“, na tem dvodnevnem druženju pa se zberejo številni udeleženci iz vse Evrope in tudi z drugih celin.

Dvodnevni „Pirates' party“ poteka tik ob morju v zeleni oazi ob borovem gozdu, ki ga kot „resident house“ uporablja novigrajski MK „Pirates“. Ta privlačen prostor je odličen za vikend kampiranje udeležencev dogodka „Pirates' party“, saj je v celoti opremljen, da bi ljubiteljem vožnje na dveh kolesih ponudil vse, kar v teh nekaj dneh potrebujejo.

Poleg gostoljubja novigrajskih motoristov, ki je znano daleč naokrog, in odličnih pogojev za bivanje drugih motoristov in njihovih „ljubljenčkov“ na dveh kolesih, „Pirates' party“ vsako leto nudi tudi bogat in raznovrsten program, značilen za takšne prireditve in publiko, ki jih obiskuje.

Neizogiben del tega dogodka je med drugim tudi tradicionalna atraktivna parada vseh gostov in njihovih motorjev po starih mestnih ulicah Novigrada. To je slika ob zvočni podlagi, ki nikogar ne pusti ravnodušnega. Poleg vsega so tu tudi obiski vinskih kleti, atraktivni glasbeni nastopi, nepogrešljive moto igre ter cela vrsta drugih vsebin, zaradi katerih je „Pirates' party“ kraj izvrstne in sproščene zabave! 

Moj načrt poti

Dodaj v Moj načrt poti

– postavka / postavka v načrtu poti

Oglej si Moj načrt poti

Poišči nastanitev


E-novice

Prijavite se na e-novice

Prijava ni uspela. Vnesite veljaven e-naslov in sprejmite politiko zasebnosti.