Raziščite lepote severozahodne Istre!

Kolesarjenje v severovzhodni Istri!

Prenesite e-vodič in odkrijte, zakaj je severozahodna Istra tako popolna kolesarska destinacija!

Izvlecite kolesa na sonce, istrske steze čakajo na vas!

Ste že odkrili čare rekreacije v severozahodni Istri? Ta destinacija je idealna za kolesarjenje, ne glede na to, ali imate rajši cesto ali hribovite terene. Vožnja ob obali je nekaj, v čemer bo uživala vsa družina, medtem ko se bodo tisti bolj ambiciozni, tako amaterji kot profesionalci, pogumno podali v hribovita področja. Številne kolesarske steze vam bodo predstavile osupljivo okolico.

Da bi bila vaša istrska pustolovščina na dveh kolesih čim bolj prijetna, preučite e-knjigo, ki vam nudi informacije o namestitvi, stezah, dogodkih in vsem, kar je povezano s kolesarstvom.

Prenesite e-vodič in odkrijte, zakaj je severozahodna Istra tako popolna kolesarska destinacija! Prenesite brezplačni
e-vodič

V vseh barvah Istre!

Vožnja s kolesom je idealna priložnost, da obiščete številne naravne lepote in atrakcije severozahodne Istre, pri tem pa ne pozabite poskusiti dobrot, po katerih je Istra znana.

Skozi vse leto lahko udeleženci in obiskovalci uživajo v številnih kolesarskih prireditvah in široki paleti spremljevalnih dogodkov - vključno s tekmovanji in glasbenimi manifestacijami.

Preberite e-knjigo, ki prinaša nasvete in zamisli, kako vaš kolesarski obisk Istre spremeniti v doživetje, ki si ga boste zapomnili.

Naj vas naš vodič popelje po:

  • destinaciji za kolesarje vseh profilov,
  • kolesarskih stezah, ki vodijo v raziskovanje in pustolovščino,
  • kolesarskih dogodkih, na katere se boste hoteli vrniti, že preden se končajo.
Prenesite e-vodič zdaj!