Istražite ljepote sjeverozapadne Istre!

Biciklizam sjeverozapadne Istre!

Preuzmite e-knjigu i saznajte zašto je sjeverozapadna Istra savršena bike destinacija!

Izvucite bicikle na sunce, istarske staze čekaju na vas!

Jeste li već otkrili čari rekreacije u sjeverozapadnoj Istri? Ova destinacija idealna je za vožnju na dva kotača, bez obzira na to jeste li više skloni cesti ili brdskim terenima. Vožnja duž obale nešto je u čemu će pak uživati cijela obitelj, dok će se oni ambiciozniji, kako amateri tako i profesionalci, odvažno zaputiti u brdska područja. Brojne biciklističke staze upoznat će vas sa zadivljujućom okolinom.

Kako bi vaša istarska avantura na dva kotača bila što ugodnija, proučite e-knjigu koja donosi informacije o smještaju, stazama, događajima i svemu što ima veze s biciklizmom. 

Preuzmite e-knjigu i saznajte zašto je sjeverozapadna Istra savršena bike destinacija! Preuzmite besplatnu
e-knjigu!

U svim bojama Istre!

Vožnja biciklom idealna je prilika da posjetite mnoge prirodne ljepote i atrakcije sjeverozapadne Istre, a ne zaboravite pritom isprobati i delicije po kojima je Istra poznata.

Tijekom cijele godine sudionici i posjetitelji mogu uživati u mnogim biciklističkim događajima, s bogatom ponudom popratnih sadržaja - uključujući natjecanja i glazbene manifestacije.

Pročitajte e-knjigu koja donosi savjete i ideje koji će vaš biciklistički posjet Istri pretvoriti u nezaboravan doživljaj za pamćenje.

Neka vas naš vodič provede kroz:

  • destinaciju za bicikliste svih profila
  • biciklističke staze koje vode u istraživanje i avanturu
  • biciklističke događaje na koje ćete željeti vratiti se prije nego što završe
Preuzmi e-knjigu sada!